Naučni skup na Zlatiboru

VIDEO K9: Od četvrtka do subote na Zlatiboru će biti održan naučni skup na temu „Kako oživeti i osnažiti brdsko-planinska područja naše zemlje“.

0
19

„Kako oživeti i osnažiti brdsko-planinska područja naše zemlje“ tema je naučnog skupa koji će  od 21. do 23. septembra biti održan na Zlatiboru.

Na skupu će biti predstavljeni referati o zaboravljenim i zapostavljenim prirodnim bogatstvima i bržem razvoju poljoprivrede na brdsko-planinskom području, travnjacima koji su uslov za razvoj stočarstva, ishrani ovaca i koza po principima organske proizvodnje, o ulozi organskih i bio-đubriva u ishrani biljaka, gajenju strnih žita i borovnice i još mnogo tema koje se tiču razvoja poljoprivrede i privrede u brdsko-planinskim područjima.

Svoje gostovanje na ovom događaju koji će biti održan u Kongresnoj sali Inovacionog biznis centra, najavili su predstavnici državnih organa, naučnih institucija i privrede.

Skup oraganizuje Akademija inženjerskih nauka Srbije (AINS), a suorganizatori su Opština Čajetina, Zlatiborski eko agrar, Univerzitet u Nišu i Poljoprivredni fakultet u Kruševcu.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.