Naučile kako da se odbrane

VIDEO K9: Žene u Zrenjaninu znaju kako da se odbrane. Bar one koje su završile besplatan kurs u organizaciji karate kluba iz ovog grada.

184

Završni ciklus besplatnog kursa samoodbrane za žene, koji sprovode Karate klub “Banatski cvet”, u saradnji sa Sportskim savezom Grada Zrenjanina i Ženskom parlamentarnom mrežom uspešno je okončan dodelom sertifikata polaznicama, u Svečanoj sali Mesne zajednice Gradnulica.

Priznanja su uručili pomoćnik gradonačelnika Grada Zrenjanina Simo Salapura, zamenica predsednika Skupštine i predstavnica Radne grupe za prevenciju i sprečavanje nasilja u porodici Ljuba Travica, kao i generalna sekretarka Sportskog saveza Vukosava Đapić Atanacković.

Zamenica predsednika Skupštine Grada Zrenjanina Ljuba Travica je ovom prilikom podsetila na značaj jedinstvenog delovanja svih mehanizama sistema i cele zajednice u borbi protiv nasilja.

Akcija pod nazivom “Stop nasilju” organizovana je s ciljem osposobljavanja žena i devojčica za adekvatnu odbranu u različitim životnim situacijama kako bi odgovorile brzo i pravovremeno, podižući sigurnost i samopouzdanje i kako bi pružile same sebi adekvatnu zaštitu. (Prilog KTV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.