Naučile kako da se odbrane

VIDEO K9: Žene u Zrenjaninu znaju kako da se odbrane. Bar one koje su završile besplatan kurs u organizaciji karate kluba iz ovog grada.

0
277

Završni ciklus besplatnog kursa samoodbrane za žene, koji sprovode Karate klub “Banatski cvet”, u saradnji sa Sportskim savezom Grada Zrenjanina i Ženskom parlamentarnom mrežom uspešno je okončan dodelom sertifikata polaznicama, u Svečanoj sali Mesne zajednice Gradnulica.

Priznanja su uručili pomoćnik gradonačelnika Grada Zrenjanina Simo Salapura, zamenica predsednika Skupštine i predstavnica Radne grupe za prevenciju i sprečavanje nasilja u porodici Ljuba Travica, kao i generalna sekretarka Sportskog saveza Vukosava Đapić Atanacković.

Zamenica predsednika Skupštine Grada Zrenjanina Ljuba Travica je ovom prilikom podsetila na značaj jedinstvenog delovanja svih mehanizama sistema i cele zajednice u borbi protiv nasilja.

Akcija pod nazivom “Stop nasilju” organizovana je s ciljem osposobljavanja žena i devojčica za adekvatnu odbranu u različitim životnim situacijama kako bi odgovorile brzo i pravovremeno, podižući sigurnost i samopouzdanje i kako bi pružile same sebi adekvatnu zaštitu. (Prilog KTV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.