Nastavak Leta na Trgu galerija

VIDEO K9: A nakon kratkog prekida zbog epidemiološke situacije u gradu, od sutra u 21 čas biće nastavljena manifestacija "Leto na Trgu galerija".

0
47

Tri ustanove kulture, Galerija Matice srpske, Spomen-zbirka Pavla Beljanskog i Galerija poklon zbirka Rajka Mamuzića koje se nalaze na Trgu galerija ponovo pokreću manifestaciju “Leto na Trgu galerija”, nakon kraće pauze zbog pogoršanja epidemiološke situacije u Novom Sadu u prethodnom periodu

Za sada nije ograničen broj posetilaca, s obzirom da se manifestacija održava na otvorenom u zajedničkom dvorištu tri Galerije.

Ulaz je kao i svakog leta besplatan, a obavezno je poštovanje mera protiv širenja Koronavirusa, što podrazumeva obezno nošenja maski tokom programa kao i držanje fizičke distance.

Novi programi koje realizuje Galerije Matice srpske prilagođeni su trenutnoj epidemiološkoj situaciju, kao što je Program “Prepusti se umetnosti”.

Zbog nemogućnopsti održavanja radionica za decu, subotom je pokrenut je i Program “Porodični dan”.

Realizaciju manifestacije Leto na Trgu galerija 2020. omogućili su Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije, Pokrajinski sekretarijat za kulturu, javno informisanje i odnose s verskim zajednicama i Uprava za kulturu grada Novog Sada.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.