Narodni poslanici i narodna plata

VIDEO K9: Narodni poslanik i predsednik Stranke pravde i pomirenja Muamer Zukorlić nedavno je ocenio da se kvalitet naše političkog sistema ne može unapređivati lažnom skromnošću koja se često finansira iz raznih nelegalnih izvora.

0
74

Jednom prilikom narodni poslanik Muamer Zukorlić je izjavio ‚‚da onog trenutka kada neko uđe u Narodnu skupštinu on tada postaje narodni poslanik i tada nije samo srpski, bošnjački ili albanski, nego – narodni poslanik, jer je tom predstavniku narod dao poverenje da može da obavlja tu časnu ulogu”. Muamer Zukorlić pričao je o tome koliko narodni poslanici zaista danas shvataju ulogu u parlamentu. 

Prema podacima objavljenim na pojedinim evropskim sajtovima, po visini primanja prednjače narodni predstavnici u Francuskoj i Nemačkoj, koji mesečno zarade više od dvanaest hiljada evra, a najmanje zarađuju parlamentarci na Balkanu, koji imaju deset puta niže plate. Na samom dnu su poslanici iz Srbije, čija su primanja ispod osam stotina pedeset evra. (Prilog KTV Zrenjanin) 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.