Narodna stranka otvrorila kancelariju u Zrenjaninu: Peticija protiv izvršitelja

VIDEO K9: U palati Dunđerski je otvorena kancelarija Narodne stranke, a u isto vreme prikupljani su i potpisi protiv izvršitelja. Predsednik stranke, Vuk Jeremić, koji je bio prisutan rekao je da će se stranka boriti za promenu sistema, a da je prvi korak ka tome upravo bojkot sistema.

122


U utorak, 30. jula, na prvom spratu palate Dunđerski, otvorena je kancelarija Narodne stranke u Zrenjaninu, a pored toga, istog dana skupljani su i potpisi protiv izvršitelja.

Predsednik Narodne stranke, Vuk Jeremić, rekao je da je kancelarija u Zrenjaninu 50-a kancelarija ove stranke, te da se stranka veoma brzo razvija u celoj Srbiji, a najbrže na terioriji Vojvodine.

Aktivisti stranke su ispred prostorija stranke prikupljali potpise protiv izvršitelja za koje predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić kaže da su najvidljiviji i najopipljiviji pokazatelji koliko je sistem bezdušan.

Vuk Jeremić je istakao da je cilj stranke promena režima, a prvi korak ka tome je njegova delegitimizacija, kao i da će bojkot skratiti put ka promeni vlasti.

Jeremić je takođe rekao i da nije posignut suštinski napredak ka postizanju uslova za fer i demokratske izbore i da će ih opozicija okupljena u Savezu za Srbiju najverovatnije bojkotovati. (Prilog KTV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.