Napreduju radovi u Bukovcu

VIDEO K9: U Bukovcu je u toku asfaltiranje Svetosavske ulice, a Karađorđeva će ove godine dobiti rasvetu, rekao je između ostalog danas gradonačelnik Novog Sada prilikom obilaska ovog prigradskog naselja.

19

Pored obilaska radova obnovi kolovoza vrednih oko 3.300.000 dinara u Svetosavskoj ulici, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević obišao je rekonstruisani objekat Mesne zajednice „Bukovac“, kao i postrojenje za vodosnabdevanje dela ovog naselja.

Tom prilikom Vučević je naveo da će sa novim postrojenjem koje je u izgradnji biti rešeno i vodosnabdevanje stanara vinogradarskog naselja Provalije, koji 50 godina nemaju vodu.

Takođe, oko 20. jula počinju radovi u Karađorđevoj ulici na postavljanju nove javne rasvete za šta je Grad obezbedio 14 miliona dinara.

Upriličena je i poseta jednom od najvećih proizvođača šampinjona u Srbiji kojoj je prisustvovao i ministar poljoprivrede Branimir Nedimović koji je izjavio da resorno ministartvo omogućava proizvođačima šampinjona kreditno zaduženje bez sredstava obezbeđenja, a da će im od sada država davati garancije.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.