Napreduju radovi na dogradnji KCV

VIDEO K9: Radovi na izgradnji i rekonstrukciji B i C lamele Kliničkog centra Vojvodine biće završeni za dve do tri godine, rečeno je danas tokom obilaska gradilišta u Kliničkom centru.

0
24

Radovi na rekonstrukciji i dogradnji B i C lamele Kliničkog centra Vojvodine napreduju planiranom dinamikom, a čitav posao bi trebalo da bude završen za dve do tri godine, rečeno je danas tokom obilaska radova.

Novi objekat KCV obuhvatiće 30.000 kvadratnih metara, čitavo prizemlje biće u funkciji dijagnostičkog centra, a drugi, treći i četvrti sprat su rezervisani za hirurški blok koji će imati 16 operacionih sala, jedinice intenzivne i poluintenzivne nege sa ukupno 348 kreveta, 22 kreveta za hiruršku intenzivnu negu, 24 kreveta na poluintenzivnoj hirurškoj nezi i 14 na jedinici za transplantacionu hirurgiju u okviru potpuno nove jedinice Kliničkog centra. Blokovi će imati ukupno 10 liftova i četiri stepenišna jezgra.

Projekat dva nedostajuća bloka puno parom ide napred, rekao je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

Radovi na Lamelama B i C Kliničkog centra Vojvodine počeli su 30. decembra kada je istovremeno otvorena i kompletno obnovljena Klinika za interne bolesti.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.