Naplata parkinga u delu Banatića od 2. oktobra

VIDEO K9: Prvi ponedeljak u oktobru označiće i kraj besplatnog parkiranja u delu novosadskog Banatića.

0
26

U organizovani sistem naplate parkiranja od 2. oktobra ulaze parkirališta u delu Banatića, saopšteno je iz novosadskog Parking servisa.

Parkinzi će biti u režimu plave zone, bez vremenskog ograničenjam po ceni od 50 dinara na sat, a moći će da se plate slanjem SMS-a sa registarskom oznakom na broj 8212 ili kupovinom “greb-greb” parking karte na kiosku i biće naplaćivan u ulicama:

STJEPANA MITROVA LJUBIŠE
JOVANA HRANILOVIĆA
BAČKA ULICA
PARISKE KOMUNE

RUMENAČKA (KOD DOMA ZDRAVLJA)
PAJE MARKOVIĆA ADAMOVA
OMLADINSKOG POKRETA
BULEVAR JAŠE TOMIĆA: NEPARNA STRANA, OD RUMENAČKE DO GAGARINOVE ULICE

Građani koji imaju prebivalište u ovim ulicama i poseduju vozilo, imaju pravo na povlašćenu stanarsku parking kartu, po ceni od 200 dinara mesečno koju od ponedeljka mogu da kupe na više načina, elektronski – korišćenjem aplikacije ePPK kojoj se može pristupiti na internet adresi www.parkingns.rs, u odeljku ePPK (https://eppk.parkingns.rs), a stanarske parking karte izdaju i na Blagajni JKP „Parking servis“ u Ulici Filipa Višnjića 47, od ponedeljka 25. septembra, svakog radnog dana i subotom od 8 do 20 časova.

Za regulisanje stanarske parking karte na Blagajni Preduzeća potrebno je dati na uvid ličnu kartu i saobraćajnu dozvolu.

Za sve dodatne informacije građani mogu da kontaktiraju JKP „Parking servis“ Novi Sad, pozivom na brojeve 021/472-41-40 i 0800/021-104.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.