Naplata parkinga na Podbari od 1.12.

VIDEO K9: Od 1. decembra počeće naplata parkiranja u delu Podbare, saopšteno je iz novosadskog Parking servisa.

0
18

U organizovani sistem naplate od četvrtka, 1. decembra ulaze i parkirališta u 9 ulica na  Podbari.

Parkiranje će biti naplaćivano u ulicama:
Đorđa Rajkovića, od Ul. Marka Miljanova do Marka Nešića, Zemljane ćuprije, od Ul. Milovana Glišića do Đorđa Rajkovića, Zlatne grede, od Daničićeve do Ul. Đorđa Jovanovića, Lončarska ulica, Marka Nešića, Milana Rakića, od Ul. Zemljane ćuprije do Marka Nešića, Milovana Glišića, Save Vukovića, od Ul. Zemljane ćuprije do Đorđa Jovanovića, Skerlićeva, od Milovana Vidakovića do Save Vukovića.

Ova parkirališta nalaze se u režimu plave zone, bez vremenskog ograničenja, a parkiranje, po ceni od 44,00 dinara za sat vremena, može se platiti slanjem SMS-a sa registarskom oznakom na broj 8212, ili kupovinom „greb-greb” parking karte na kiosku.

Vlasnici vozila koji imaju prebivalište u tim ulicama imaju pravo na povlašćenu stanarsku parking kartu, po ceni od 130,00 dinara
na mesečnom nivou, a uplatu, od četvrtka, mogu izvršiti elektronski – korišćenjem aplikacije ePPK kojoj mogu pristupiti na internet adresi
www.parkingns.rs, u odeljku ePPK (https://eppk.parkingns.rs). Stanarske parking karte, uz ličnu kartu i saobraćajnu dozvolu, izdaju se i na Blagajni JKP „Parking servis“ u Ulici Filipa Višnjića 47, od četvrtka 1. decembra, svakog radnog dana i subotom od 8 do 20 časova.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.