Napadnut vlasnik Radio Javora (Video)

VIDEO K9: Novinar i vlasnik radio Javora iz Ivanjice, Stevo Damljanović, tvrdi da je napadnut u svojoj kancelariji od strane pripadnika Srpske napredne stranke zbog isticanja postera Milana Stamatovića, predsednika Zdrave Srbije.

0
726

Ako kažemo da se politička situacija u Ivanjici zaoštrava, to neće biti uobičajena retorička figura i metaforičko preterivanje.

Od 8. marta to je i stvarna činjenica. Jedan razjareni, istaknuti clan SNS- a, uputio je najstaršnije uvrede, psovke i ozbiljne pretnje novinaru i vlasniku Radio Javora, Stevu Damljanoviću, zbog isticanja postera Milana Stamatovića, predsednika Zdrave Srbije na ogradi terase njegovog stana koji je dao u zakup.

Sada je već sasvim lako zaključiti da sinocni incident ima ozbiljnu politicku pozadinu i svi koji su iole upućeniji, povezuju ga sa nedavnim naprasnim i iznenadnim otkazivanjem zakupa prostorija za prostorije Zdrave Srbije. Da podsetimo, Milan Stamatovic je na otvaranju rekao da je otkazivanje učinjeno pod pritiskom i ucenama lokalnih moćnika, koji su jos jednom pokazali svu bahatost i diktatorske ambicije vlasti sns-a.

Stevo Damljanović kaže da je bio zatečen i zaprepašćen ponašanjem razjarenog Lomovića i bio ozbiljno uplašen za svoju bezbednost, pogotovo sto zna da Lomović poseduje i oružje.

Damljanovic kaze da upravo zbog te očigledne političke konotacije, koja ima mnogo dublju pozadinu i mnogo ozbiljnije podstrekače iz senke, nije želeo da ni na koji način uzvrati Lomoviću. Ni verbalno, ni fizicki.

Ipak, to ga je koštalo ozbiljnih zdravsvenih problema koje su pregledom utvrdili i lekari hitne pomoći. Nakon incidenta, Damljanović je primio terapiju jer je imao ekstremno visok krvni pritisak a sećer mu je skočio do vrednosti koja je dvostruko veća od normale.

Ipak, stiče se utisak da su i Damljanovič i Lomović samo kolateralna šteta mnogo više rangiranog funkcionera SNS0VCa u Ivanjici, koji je uporan da dokaže kako je na svom malom bunjištu apsolutni gospodar.

Tako se nastavlja trend da lokalni serifi sns-a svojom bahatosću urušavaju ugled i stranke i njihovog predsednika. (TV Golija)

 

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.