Nakon pljačke juvelirnice u Parizu, uhapšeni u autobusu za Srbiju

Spektakularna pljačka juvelirnice u Parizu, po svemu sudeći delo je srpskih kriminalaca. Naime, autobus na liniji Pariz – Beograd, popodne je zaustavila francuska policija, u blizini administrativne granice ove zemlje i tokom pretresa pronašla deo ukradenog nakita i uhapsila dve osobe.

0
7

U autobus su ušle naoružane osobe u civilu, vičući na francuskom jeziku “policija, policija”. U tom trenutku nastaje haos jer putnici nisu znali šta ih je snašlo.

Veoma uzbuđeni policajci naređuju putnicima da se niko ne pomera i samo za nekoliko sekundi u potpunosti kontrolišu autobus. Uperili su pištolje u putnike kao u nekom filmu.

Ovako priča jedan od putnika na liniji Pariz – Beograd, koji se zadesio u autobusu u trenutku kada je izvedena akcija francuske policije, a prenosi sajt “Svi Srbi u Parizu”.

Prema njegovim rečima, policija je pretresla autobus i u njemu našla plen iz spektakularne pljačke juvelirnice iz centra Pariza. Tom prilikom su uhapšene dve osobe a prtljag svih putnika je pretražen.

Prema rečima neimenovanog putnika, autobus koji je krenuo u osam iz Pariza se zaustavio negde oko 12 sati na izlasku iz Francuske, da bi vozači i putnici predahnuli, prenosi izvor koji se nalazio u autobusu. Posle ne tako duge pauze putnici su se vratili u autobus, nakon čega je usledila akcija policije.

Puna četiri sata je policija pretresala torbe i sve što se nalazi u autobusu. Dvojicu osumnjičenih koji odgovaraju opisu su udaljili malo dalje od autobusa sa lisicama na rukama a onda su obojica stavljena u policijski automobil.

Prema rečima izvora, policija je bila striktna u sprovođenju pravila i nisu odustajali dok nisu našli to što su tražili. (Vesti onlajn)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.