Najlon pijaca dobija novu nadstrešnicu

VIDEO K9: Najlon pijaca bi krajem godine trebalo da dobije nadstrešnicu, koja će pokriti još oko 1300 kvadrata prodajnog prostora na Najlonu.

0
758

Nova nadstrešnica pokriće gotovo ceo plato Najlona. Javno komunalno preduzeće “Tržnica” raspislo je tender za izbor izvođača radova, a vrednost ove investicije procenjena je na nešto više od 12 miliona dinara.

“Mislimo da time podižemo kvalitet rada jer evo danas kada ovo pričamo, vidite kakvo je vreme, napolju je kiša. Sutra opet najavljuju kišu, petak opet, a Najlon već uveliko radi. Sigurno ne mogu izložiti robu ako kisnu. Ovim povećavamo površinu koja je zaštita od vremenskih uslova. Zakupci nisu preterano oduševljeni, oni više vole kad je vetar, protočno i tako, ali su se navikli i shvatili koja je prednost ovoga”, rekao je Dušan Bajić, direktor JKP “Tržnica”.

Tržnica će ispoštovati zahtev zakupaca, da na površini koja će biti natkrivena, ne budu postavljene tezge, dodao je Bajić.

“Jedino smo se potrudili da damo više svetla tom prostoru. Naknadno smo zaključili pa smo i taj mali podprojekat naručili da i osvetlimo dodatno mimo prirodnog svetla da i osvetlimo reflektorima kada je baš tamno vreme”, rekao je direktor. 

Radovi bi trebalo da počnu polovinom novembra, a ukoliko se budu odvijali prema planovima, biće završeni krajem godine. Bajić je ovom prilikom podsetio da je Kvantaš ostao bez oko trideset kamionskih mesta za prodaju, zbog izgradnje prilazne saobraćajnice Žeželjevom mostu.

On je naveo da Kvantaškoj pijaci tu svakako nije mesto, te da ima nagoveštaja da bi taj problem mogao biti rešen na proleće.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.