Najbolji pet-friendly ugostitelji 2023. u Vojvodini

VIDEO K9: U svetu ima više od 200 miliona turista koji putuju sa kućnim ljubimcima, zbog čega oznaka pet-frienly postaje trend i kod domaćih pružaoca turističkih usluga, rečeno je danas na proglašenju najboljih pet-friendly ugostitelja u 2023. godini održanom u Novom Sadu.

0
33

Svečano proglašenje pobednika na manifestaciji “Najbolji pet-friendly ugostitelj u 2023. godini” upriličeno je danas u Info centru Turističke organizacije Vojvodine u Novom Sadu.

Manifestacija je održana u okviru projekta standardizacije i sertifikacije pet-friendly usluga na teritoriji naše pokrajine koji je pre dve godine započeo stručni tim „Pet Travel Advisor” iz Novog Sada.

Sa druge strane, portal je namenjen turistima koji putuju sa svojim ljubimcima na određene destinacije.

Pre dodele nagrada organizovana je obuka sa ciljem edukacije i promocije ugostitelja koji primaju kućne ljubimce. Ovaj projekat podržali su Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam i Ministarstvo turizma i omladine.

Jedna od tih potreba jeste, kako je rekao, da ljudi putuju sa svojim ljubimcima zbog čega je napravljen Pravilnik i podržan ovaj projekat u celosti. Među prijavljenim kandidatima, prema izboru žirija, proglašeni su i nagrađeni pobednici u pet pet-friendly kategorija – najbolji smeštaj, kafić/restoran, transport, pet-friendly usluga i lokacija.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.