Najbolji novosadski studenti na Kopaoniku

VIDEO K9: Dvesto najboljih novosadskih studenta od subote su na Kopaoniku, na rekreativnom odmoru za koji je sredstva obezbedila Pokrajinska vlada.

0
18

Dvesto najbolje rangiranih studenata Univerziteta u Novom Sadu trenutno uživaju u Ski-centru na Kopaoniku.

Sredstva za njihov desetodnevni rekretaivni odmor obezbeđena su iz pokrajinskog budžeta, a studente je u subotu na put ispratio i resorni sekretar.

Zajedno sa novosadskim, na Kopaonik je otputovalo i po 10 najboljih studenata Univerziteta u Prištini sa sedištem u Kosovskoj Mitrovici i Univerziteta u Banjoj Luci, kao i 10 članova Sekcije prve pomoći Medicinskog fakulteta u Novom Sadu, koji su nagrađeni za izuzetnu humanost i nesebičnu podršku zdravstvenom sistemu.

Projekat „Zimske edukativne i rekreativne aktivnosti studenata“ već sedmu godinu zaredom realizuje Studentska asocijacija Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja. Tokom boravka na Kopaoniku studenti će imati priliki da u okviru radionica steknu ili prošire znanja iz zdravstvenog vaspitanja, prve pomoći i profesionalne orijentacije u prirodi, ali i da usavrše svoje skijaško umeće. Pored studenata, na Kopaoniku su i profesori novosadskog Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja koji im, u ulozi instruktora skijanja, pružaju stručnu podršku.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.