Najbolji đaci ponovo na bilbordima

VIDEO K9: Proteklih dana u Novom Sadu postavljeni su bilbordi u okviru projekta Učim+Znam=Vredim, čiji je cilj popularizacija najboljih đaka osnovnih u srednjih škola.

15

Zbog epidemije virusa Covid 19 koja je ove godine poremetila nastavni proces u školama, ali i obustavila brojna školska i međunarodna takmičenja, Učim+Znam=Vredim organizovan je u nešto drugčijoj atmosferi, kažu u Udruženju za promociju društvene odgovornosti koje u saradnji sa Udruženjem građana Novi Sad realizuje taj projekat.

Prethodnih godina na bilbordima u Novom Sadu i još nekoliko optšina gledali smo lica i imena učenika koji su ostvarili visoke plasmane na velikim takmičenjima, dok je ove godina organizovana retrospektiva plakata sa najuspešnijim učenicima.

Na svim bilbordima navedeni su svi učesnici projekta od 2015. godine, ali je posebno mesto zauzelo četvoro đaka koji su u dosadašnjim kampanjama Učim+Znam=Vredim bili čak tri puta istaknuti na bilbordima zbog postignutih uspeha.

To su bivša učenica Gimnazije „Jovan Jovanović Zmaj“, a sada studentkinja Fakulteta tehničkih nauka Teodora Stanišić, te đaci „Jovine“ gimnazije: Marko Sladojević, Vukašin Đinović i Miroslav Grubić koji su u proteklih šest godina osvajali domaće i međunarodne nagrade na takmičenjima iz srpskog jezika i književnosti, matematike, informatike i na Svetskoj naučnoj olimpijadi.

Vukašin Đinović je ove godine završio prvi razred novosadske Gimnazije Jovan Jovanović Zmaj.

Vukašin kaže da je ovaj projekat dokaz da se vrednuje trud najuspešnijih đaka u Novom Sadu te da njemu i njegovim drugarima čije se ime takođe nalazi na bilbordima, ovakav gest znači mnogo i predstavlja veliku motivacija za dalji uspešan rad.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.