Najbolji đaci ponovo na bilbordima

VIDEO K9: I ove godine ćemo na bilbordima širom našeg grada, ali i u još šest okolnih opština, gledati lica naših najboljih učenika. Akciju “Učim, Znam, Vredim” četvrtu godinu za redom sprovodi Udruženje za promociju društvene odgovornosti.

0
383

Akcija “Učim, znam, vredim” promoviše najbolje učenike, koji su ostvarili izuzetne rezultate na takmičenjima iz oblasti nauke i umetnosti.

Ove godine je rekordan broj prijavljenih, kažu u Udruženju za promociju društvene odgovornosti.

“Tako da smo samo u Novom Sadu dobili preko 100 prijava, a projekat se i ove godine organizuje i u Novom Sadu i u šest drugih opština”, rekla je Gordana Ivković iz tog udruženja.

Kriterijumi koji odlučuju o tome kojeg učenika će škola predložiti za kandidata su visoki, kaže Ivković.

“Boduje se sve. Od toga koliko je takmičenja bilo, koji je nivo tih takmičenja, da li su državna ili međunarodna i u kojim su se sve oblastima pokazali. Kada se sve to uzme u obzir, odabere se broj učenika čeije fotografije na kraju gledamo na bilbordima”, navela je Ivković.

Bilbordi sa licima naših najboljih đaka od jeseni će biti postavljeni u našem gradu, kao i u Sremskim Karlovcima, Žablju, Srbobranu, Bačkom Petrovcu, Beočinu i Temerinu.

“Ono dokle je projekat sada stigao, to je da su stigle prijave. Žiri sada ima jako težak zadatak da odabere najbolje od najboljih, potom sledi fotografisanje tih učenika i na kraju, sredinom jeseni ćemo imati bilborde sa fotografijama učenika, a negde u novembru, decembru i završnu svečanost, ako i prethodnih godina”, kazala je Ivković.

U prethodne tri godine na bilbordima je promovisan uspeh biše stotina izuzetnih učenika, a svoje mesto zaslužili su i horovi, učenički timovi i đaci koji su uspehe ostvarili na pojedinačnim takmičenjima.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.