Najbolji đaci na studijskom putovanju

VIDEO K9: Najbolji učenici sa područja Novog Sada otputovali su jutros na studijsko putovanje po Srbiji koje je podržalo Gradsko veće za obrazovanje.

0
25

Grupa od 79 najboljih učenika novosadskih osnovnih škola i njihovi pratioci jutros su, zahvaljujući podršci grada,  otišli na tematsko putovanje po Srbiji.

Tokom četvorodnevnog putovanja, đaci će obići najznačajnija spomen obeležja Prvog svetskog rata, Spomen-kosturnicu branilaca Beograda, Struganik, Mačkov kamen, Valjevo, Gučevo, manastir Tronošu i druge lokalitete.

Prema rečima članice Gradskog veća za obrazovanje Dine Vučinić, ove godine će, na predlog Aktiva direktora osnovnih škola Grada, zbog nepovoljne epidemiološke situacije i otežanog putovanja u inostranstvo, novosadski učenici, umesto planiranog putovanja na Krf, obilaziti ova mesta u Srbiji.

Ona je podsetila da grad, kako bi nagradio i motivisao najbolje đake, svake godine izdvaja sve više sredstava za Vidovdansku nagradu, a pored ovog putovanja, organizovano je i desetodnevno letovanje 50 novosadskih učenika u Budvi, obezbeđeni su bicikli za najbolje đake i realizovane druge mere kako bi ostali odgovorni i posvećeni učenju.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.