Nagrade najuspešnijim đacima Vojvodine

VIDEO K9: Najuspešnijim učenicima iz Vojvodine i njihovim mentorima uručene su danas nagrade u zgradi Pokrajinske vlade.

0
10

Diplome i nagrade uručene su danas najuspešnijim učenicima i njihovim mentorima sa teritorije Vojvodine, „Talenti 2021“, za vrhunske rezultate postignute tokom protekle školske godine na takmičenjima u zemlji i inostranstvu u oblastima nauke, tehnike, umetnosti i jezika.

Troje darovitih učenika dobilo je specijalne nagrade sa novčanim iznosima, a njih 70 diplome sa pojedinačnim novčanim nagradama. Diplome i novčane nagrade dobilo je i njihovih 60 mentora, a dodeljene su i pohvale za 144 učenika.

„Vi ste slika naše budućnosti. Srećni smo što imamo darovite učenike koji tokom školovanja ostvaruju izuzetne rezultate jer će upravo oni jednog dana, svojim znanjem, radom, odgovornošću i stvaralaštvom, voditi ovu zemlju i graditi naše društvo u budućnosti“, rekao je Igor Mirović, predsednik Pokrajinske vlade.

Mirović je naveo da je dužnost i obaveza Pokrajinske vlade i celog društva da podstiču trud i znanje najuspešnijih i najboljih, te da diplome i nagrade koje su danas dodeljene predstavljaju dodatnu motivaciju đacima i podsticaj njihovom stvaralaštvu kako bi postizali vrhunske rezultate i u daljem školovanju.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.