Nagrade najboljim studentima UNS-a

VIDEO K9: Za najbolje studente Univerziteta u Novom Sadu i dekane fakulteta na kojima studiraju upriličen je svečani prijem u holu Pokrajinske vlade.

0
558

Najboljim studentima Novosadskog univerziteta u školskoj 2019/20. godini uručene su nagrade na svečanom prijemu u holu Pokrajiske vlade. Prijemu su prisustvovali i dekani fakluteta na kojima su se najbolji studenti obrazovali.

Nagrada najbolji student Univerziteta u Novom Sadu u školskoj 2019.20 pripala je dr Maši Rapajić, sada već svršenoj studentkinji Medicinskog fakulteta, čiji prosek ocena iznosi 10,00.

Pored apsolutno najboljih ocena koje je imala, dr Rapajić tokom studiranja bila je angažovana i u naučno-istraživačkom radu, istakla je dekanica Medicinskog fakulteta, prof. dr Snežana Brkić.

Na osnovu odluke Senata Univerziteta u Novom Sadu, pored nagrade najbolji student, dodeljene su i nagrade za studente generacije u pojedinim nastavno-naučnim oblastima, priznanje za vrhunske rezultate postignute na evropskim i svetskim takmičenjima, kao i nagrada „Aleksandar Saša Popović“.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.