Nagrade najboljim poljoprivrednicima

VIDEO K9: Na poljoprivrednom fakultetu su, uoči naučnog i stručnog savetovanja "Dobar dan domaćine", tradicionalno, kao i svake godine, uručena specijalna priznanja gazdinstvima koja razvijaju dobru poljoprivrednu praksu.

0
372

Predloge za priznanja najboljim poljoprivrednim gazdinstvima dali su novinari koji prate događanja u poljoprivredi.

Naučno savetovanje”Dobar dan domaćine” posvećeno je poljoprivrednicima, agronomima i savetodavcima, a centralni slogan savetovanja je “Zemlja nam je sve”.

Kako je istakao Prema dekan fakulteta prof. dr Nedeljko Tica, mora postojati veza izmedju ratarske i stočarske proizvodnje.

Danas je nagrađeno šest gazdinstava, kojima je, prema rečima njihovih domaćina, ovo priznanje znak da su na dobrom putu.

Predsednica organizacionog odbora prof. dr Dragana Latković navela je da će savetovanje dobar “Dan domaćine”, koje će na ovom fakultetu biti održano 17. i 18. januara, biti i ove godine važan podstrek poljoprivrednim prizvođačima.

Ona je istakla da fakultet nudi znanje i to na osnovu iskustva i višegodišnjih ogleda na na kojima poljoprivrednici mogu da baziraju svoju prouzvodnju i tehnologiju gajenja.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.