Nagrade najboljim policajcima

VIDEO K9: Danas su uručene tradicionalne nagrade najhrabrijem i najposvećenijem policijskom službeniku, ali i omiljenom kolegi među pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova.

13

Ono što građani smatraju herojskim podvigom za pripadnike policije je svakodnevni posao, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin na dodeli tradicionalnih nagrada najhrabrijem i najposvećenijem policijskom službeniku, ali i omiljenom kolegi u njihovim redovima.

U ime nagrađenih, Danijela Stojanova, zaposlena u kriminalističkoj policiji Policijske uprave za grad Beograd, koja je ponela titulu najposvećenijeg  policijskog službenika, zahvalila se na priznanjima, istakavši da su ona potvrda da posao obavljaju odgovorno, savesno i posvećeno, na dobrobit svih građana.

Specijalna priznanja uručena su Radošu Bošnjakoviću, policijskom službeniku Uprave granične policije, koji je pokazao izuzetnu hrabrost kada je krajem decembra prošle godine iz požara spasao svoje komšije u Užicu.

Titulu omiljenog kolege ponela je Gordana Cvejić, šef Odseka za eksploataciju i prezentaciju u Policijskoj upravi u Subotici, za koju kolege kažu da je uvek spremna na saradnju i da pruži pomoć.

Plakete za izuzetnu posvećenost, u okviru ove tradicionalne manifestacije, dobilo je 12 pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.