Nada u svetu nesigurnosti

VIDEO K9: Serija teoloških predavanja "Nada u svetu nesigurnosti", nakon Beograda realizuje se i u prostorijama Adventističke crkve u Novom Sadu.

0
16

“Nada u svetu nesigurnosti”, serija zdravstvenih i duhovnih predavanja dr Marka Finlija i njegove supruge, deo je četvorodnevnog projekta rađenog u Beogradu u kojem učestvuju i članovi Adventističke crkve u Novom Sadu.

Nakon serije ovih predavanja u Beogradu, najavljivana je naredna u našem gradu, na kojoj, međutim neće govoriti dr Finli koji je zbog bolesti sina morao hitno da se vrati u Ameriku, kazao je Željko Begić, teolog i savetnik u psihoterapiji.

Teme predavanja u Novom Sadu su fokusirana na četiri biblijska događaja kroz koja će biti ispričane biblijske priče o smislu, svrsi i nadi ljudskog života, a tokom prvog moglo se čuti o tome koja je bila svrha stvaranja sveta i čoveka u njemu, naveo je Vlado Havran, teolog i kulturolog.

Drugo predavanje, u četvrtak, bavi se ljudskim padom i o tome kako izbor utiče na zadovoljstvo i sreću ljudskog života. O tome kako je sve obnovljeno i o dolasku Isusa Hrista biće reči na predavanju u petak, a u subotu o njegovom životu i smrti i tome kako je sve dobilo smisao.

Predavanja o Bibliji za sve zainteresovane sugrađani organizovana su od 7. do 10. decembra sa početkom u 18 časova u Ulici Petra Drapšina 13.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.