Na Tajlandu otvoren Počasni kozulat Srbije

VIDEO K9: Prigodnom proslavom danas je svečano otvoren Počasni konzulat Srbije na Tajlandu, smešten u Pataji, oko 160 km od glavnog grada Bangkoka.

0
24

Građani Srbije od danas ponovo imaju svoje predstavnišvo u Kraljevini Tajland.

Počasni konzulat Srbije svečano je otvoren u Pataji, poznatom letovalištu u provinciji Čonburi, nedaleko od glavnog grada Bangoka, u zgradi sa koje se od danas vijori srpska zastava. Otvaranje Počasnog konzulata Srbije u ovoj dalekoj azijskoj zemlji svojim prisustvom uveličali su predstavnici lokalnog političkog i privrednog života, ali i Švajcarske i drugih zemalja, prijatelji i članovi naše zajednice.

Poslednjih godina je, prema rečima počasnog kozula, mr Aleksandra Radulovića, iskazana sve veća potreba za otvaranjem konzulata naše zemlje u Tajlandu. Radulović je pozvao sve naše građane koji budu imali neku potrebu u ovom delu sveta da mu se obrate za pomoć.

Počasni konzulat Srbije na Tajlandu otvoren je na naš tradicionalni način. Svečanost je protekla u prijatnoj i prijateljskoj atmosferi, a posetioci su imali priliku da upoznaju deo naše gastronomske ponude vezane za ovakvu vrstu događaja, koja je svakako jedan od najboljih pomoćnih alata za uspostavljanje dobrih i prijateljskih odnosa.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.