Na Sajmu vakcinacija medicinara

VIDEO K9: U Novom Sadu i dalje traje imunizacija protiv korona virusa, a današnji dan na Novosadskom sajmu rezervisan je isključivo za vakcinaciju zdravstvenih radnika. Tim povodom ovaj punkt obišli su predstavnici grada i novosadskog Doma zdravlja.

0
35

Današnji dan na Novosadskom sajmu rezervisan je za vakcinaciju medicinskog osoblja, kao i onih koji su pozvani na revakcinaciju. U organizovanju vakcinacije nema nikakvih problema, a broj vakcinisanih u Novom Sadu uključujući današnju imunizaciju, preći će cifru od 30.000 ljudi, kažu u Gradskom veću za zdravstvo

Direktor Doma zdravlja Novi Sad, rekao je ovom prilikom da je, pored ljudi koji su zaposleni u zdravstvu, vakcinisan i određen broj zaposlenih u javnim preduzećima koji spadaju u rizične grupe, kao što su radnici u JGSP, vaspitačice Radosnog detinjstva, zaposleni u medijima, a tokom vikenda biće nastavljena vakcinacija zaposlenih u javnim ustanovama.

Nakon obilska vakcinalnih punktova na Novosadskom sajmu, prvu dozu vakcine primila je i predsednica Skupštine Novog Sada, Jelena Marinković Radomirović.

Mobilne ekipe Doma zdravlja od ponedeljka su započele i vakcinaciju na terenu sugrađana sa posebnim potrebama ili težim oboljenjima koji nisu u stanju da dođu do vakcinalnog punkta, a ove nedelje trebalo bi da bude vakcinisano 250 sugrađana koji spadaju u tu kategoriju.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.