“Na putu Zaharija Orfelina”

VIDEO K9: Tradicionalna kaligrafska izložba „Na putu Zaharija Orfelina“ koju je, uprkos svim izazovima epidemije korona virusa uspelo da realizuje Uduženje Vojvođanskih učitelja, biće otvorena u petak, 15. januara, u galeriji Ogranka Srpske Akademijie i umetnosti u Novom Sadu.

0
79

Povodom dana Zaharija Orfelina – Dana lepog pisanja, 19. januara, Udruženje Vojvođanskih učitelja organizuje 13. tradicionalnu izložbu kaligrafskih radova „Na putu Zaharija Orfelina“. Reč je o kolektivnoj izložbi kaligrafskih radova nastavnika, učenika i kaligrafa Svetozara Pajića Dijaka.

Posetioci će na izložbi moći da vide delo Zaharija Orfelina, kao i izbor kaligrafskih radova sa 12. Kaligrafske kolonije nastavnika, kao i radova đaka učesnika na tradicionalnim republičkim takmičenjima koje organizuje Udruženje Vojvođanksih učitelja.

Izložba „Na putu Zaharija Orfelina“ biće otvorena u petak, 15. januara u podne i trajaće do 30. januara, a posetioci će moći besplatno da je pogledaju radnim danima od 9 do 17 časova u galeriji novosadskog Ogranka Srpske Akademijie i umetnosti.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.