Na prodaju ATP Vojvodina

VIDEO K9: Kompleks ATP Vojvodina ponuđen je na prodaju u tri odvojene celine po početnoj ceni od oko 785 miliona dinara.

0
63

Kompleks ATP Vojvodina je već gotovo deceniju ugašen, a nakon neuspele privatizacije Privredni sud u Novom Sadu u januaru ove godine proglasio je bankrot preduzeća. Ovaj kompleks u čijem su sastavu autobuska stanica, novi i stari servis autobusa i drugi objekti, sada je ponuđen na prodaju u tri odvojene celine po početnoj ceni od oko 785 miliona dinara, preneo je portal 021.

Ranije prodaje tokom stečajnog postupka, koje su se odnosile samo na pojedine objekte, nisu uspele jer nije bilo zainteresovanih, a sada su cene nešto niže nego ranije.

Sama autobuska stanica od skoro 5.000 kvadrata sa pratećom benzinskom pumpom i drugim objektima na parceli od oko dva hektara, ponuđena je po početnoj ceni od oko 3 miliona i 700.000 evra.

Kao posebna celina po nešto većoj ceni od milion i 800.000 evra na prodaju je novi servis za autobuse od oko 2.800 kvadrata sa pratećom manjom zgradom i parcelom malo većom od jednog hektara.

Treću celinu kompleksa, koja je na prodaju po početnoj ceni od oko milion i 100.000 evra, čine stari servis na površino od preko 2.000 kvadrata i stara upravna zgrada od oko 500 kvadrata sa drugim objektima na parceli većoj od jednog hektara.

Ponude za kupovinu se dostavljaju do 17. novembra u prostorijama ATP Vojvodina.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.