“Na mladima klima ostaje”

VIDEO K9: Svetska organizacija za zaštitu prirode uputila je novi poziv mladima iz Srbije uzrasta 15 do 24 godine da se prijave za učešće u projektu „Na mladima klima ostaje”.

0
8

Sopstevene inicijative za borbu protiv klimatski promena mladi iz Srbije uzrasta od 15 do 24 godine imaće priliku da sprovedu u okviru projekta „Na mladima klima ostaje“ u organizaciji Svetske organizacije za zaštitu prirode, a prijave na istoimeni konkurs su otvorene do 19. decembra.

Konkurs je otvoren po drugi put od početka projekta, a prva grupa učesnika je već imala priliku da predstavi svoje inicijative na prvom Omladinskom klimatskom forumu u organizaciji WWF-a na nacionalnom i regionalnom nivou.

Svi učesnici konkursa moći će da nauče više o razvoju građanskih inicijativa, komunikaciji sa javnošću i javnom zagovaranju, angažovanju zajednice i razvoju politika sa ciljem primene stečenih znanja kroz konkretne aktivnosti koje će imati prilike da sami osmisle i sprovedu u delo.

Prema navodima koordinatora projekta, do sada je podržano pet omladinskih inicijativa i svaka je imala svoj način da se bori sa klimatskim promenama, te da upravo mladi ljudi dolaze do najinovativnijih i najkreativnijih rešenja u ovoj borbi.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.