Na jesen 2. kolo igre “Uzmi račun i pobedi”

VIDEO K9: Do kraja godine biće podeljeno još 10 stanova u Beogradu u okviru drugog kola nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ koje počinje u septembru.

0
66

Drugo kolo nagradne igre“Uzmi račun i pobedi” počeće na jesen ove godine.

Nagradni fond u drugom kolu biće 10 stanova u Beogradu, koliko ih je dodeljeno i u okviru prvog kola.

Građani su u okviru nagradne igre do sada poslali ukupno 127 miliona fiskalnih računa, sa oko  927.000 otvorenih naloga, a slanje računa omogućeno je i između dva kola.

Građani u proseku i dalje dnevno pošalju oko 600.000 fiskalnih računa. Podsećamo, umesto slanja u kovertama, građani pravo učešća ostvaruju registrovanjem računa putem mobilne aplikacije “Uzmi račun i pobedi”.

Pravo učešća imajusvi punoletni građani sa prebivalištem ili boravištem u Srbiji, a procedura registracije za učešće je vrlo jednostavna.

Nakon preuzimanja i instaliranja aplikacije, potrebno je napraviti korisnički nalog uz unošenje broja mobilnog telefona, ličnih podataka i prihvatanje pravila nagradne igre i privatnosti.

Nakon klika na dugme “Registracija”, učesnik će na upiani broj mobilnog telefona dobiti SMS poruku sa kodom koji je potrebno uneti u aplikaciju i završiti kreiranje profila.

Svaki građanin, pored svog, u aplikaciji može da otvori još četiri naloga, na primer za članove svoje porodice što će olakšati starijim osobama i drugim licima kojima je potrebna pomoć sa novom tehnologijom, da učestvuju u nagradnoj igri, objašnjeno je na Instagram objavi Ministarstva finansija.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.