Na dočeku Putina u Beogradu više od 70.000 ljudi

Vladimira Putina, koji 17. januara dolazi u posetu našoj zemlji, moglo bi ispred Hrama Svetog Save u Beogradu dočekati više od 70.000 ljudi, pišu "Novosti".

224

Doček ruskog predsednika organizovaće nevladin sektor i tzv. patriotske organizacije, pišu “Novosti”, a prenosi Tanjug.

Planirano je da se učesnici okupe na Trgu republike i krenu zajedno prema Hramu Svetog Save kako bi stigli u trenutku kada u taj objekat bude dolazio i predsednik Ruske Federacije.

“Zamisao organizatora je da na ovaj način iskažu poštovanje prema prvom čoveku Rusije koji je veoma zaslužan za učvršćivanje prijateljskih veza izmedju dve bratske države, ali i zahvalnost najvećoj slovenskoj zemlji za podršku u međunarodnoj areni kada je reč o teritorijalnoj celovitosti Srbije”, pišu “Novosti”.

Detalji Putinovog boravka trebalo bi da budu razrađeni do subote.

Tokom posete ruskog predsednika Vladimira Putina Srbiji predviđa se najviši nivo bezbednosti, a zajedno s njim dolazi i 250 ruskih bezbednjaka, od kojih je jedan deo već stigao u našu zemlju, piše Kurir. Kako navodi list, reč je o ruskim bezbednjacima koji prate predsednika Putina na svim putovanjima.

Takođe, ističe Kurir, u saradnji ruskih agenata i pripadnika srpske policije i službi bezbednosti, mere obezbeđenja biće podignute na najviši nivo. (Tanjug, Novosti, Kurir)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.