MZ Slana bara: Loši putevi, kanalizacija i krađe

VIDEO K9: Loši putevi, nerešena kanalizacija i krađe najveći su problemi sugrađana koji žive u Mesnoj zajednici Slana bara. Pomoć u njihovom rešavanju zatražili su od grada, putem Komisije za predstavke i predloge koja je zasedala danas u ovoj mesnoj zajednici.

0
429

O ovim problemima sugrađani su obavestili članove Komisije za predstavke i predloge sa zahtevima da se na njihovom rešavanju što pre angažuju nadležne gradske službe.

Predsednik Komisije Marko Jovanović podsetio je da je Slana bara šesta mesna zajednica u kojoj održavaju ovakve sastanke.

“Naš cilj jeste da budemo što bliže građanima i definitivno je ovakav pristup doneo pozitivne rezultate jer se građani u većem broju pojavljuju i iznose svoje predstavke, a na nama je da njihove probleme zajedno sa gradskim institucijama rešavamo”, rekao je Jovanović.

U ovoj mesnoj zajednici navode da su upoznati sa problemima koje imaju njihove komšije, koje primaju redovno utorkom od 17 časova.

“Naravno osim tih redovnih sastanaka mi uvek redovno primamo i na zakazan termin, referentkinja ih sasluša i zakaže sa nekim od nas, sa predsednikom ili sa mnom, ili sa članovima saveta, vrata mMZ su uvek otvorena”, navela je Ognjena Starović, zamenica predsednika MZ Slana bara.

Zanimljivo je, međutim, da u ovoj mesnoj zajednica po dolasku naše ekipe pola sata pre održavanja sastanka, nisu bili uopšte obavešteni o održavanju sednice Komisije za predstavke i predloga baš na ovom mestu.

“Pa ja pretpostavljam da je problem u nekoj komunikaciji, sad neću nikog da okrivim, da li u nekom kuriru, zaista ne znam, ali tu smo da radimo zajedno i rešavamo građanima probleme”, kazala je Starović.

Predsednik skupštinske komisije Jovanović naveo je da je na prošloj sednici napravljen mesečni raspored zasedanja koji je dostavljen svim mesnim zajednicama, te da je, kako je rekao, verovatno došlo do nekog manjeg previda koji će odmah biti rešen, kako bi ubuduće građani i članovi mesnih zajednica na vreme znali i termin i mesto održavanja ovih sastanaka.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.