MZ i ulice u Ledincima u novom ruhu

VIDEO K9: Završeno je renoviranje Mesne zajednice „Ledinci“, a u toku su i asfaltiranja brojnih ulica u ovom novosadskom prigradskom naselju.

0
11

Završeni su radovi na objektu Mesne zajednice „Ledinci“ u Zmaj Jovinoj ulici, za koje je grad izdvojio 26,7 miliona dinara.

U Ledincima i u Starim Ledincima, pri kraju je i rekonstrukcija putne infrastrukture koje izvodi novosadski „Put“, u vrednosti od 45 miliona dinara.

U Starim Ledincima su asfaltirane ulice Hopovska, Jovana Dučića, Put za Klisu, Prote Mateje Nenadovića i krak Fruškogorske 12, a u Novim Ledincima Zlatana Petrovića, Steve Ninkovića i delovi ulica Narodne vojske i Devet Jugovića.

U Zmaj Jovinoj uluci jeizvršena popravka kolovoza u dužine od 650 m i u toku su uređenje bankina i izrada usporivača brzine.

Trenutno su u Ledincima aktuelni i radovi na popravci Ulice Vojvode Sinđelića u dužini od 300 m.

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić je prilikom obilaska ovih radova naglasio da je u toku izrada projekta za građevinsku dozvolu za rekonstrukciju i nadogradnju Doma kulture.

On je najavio i da će tokom ove godine biti postavljeno novo dečije igralište u Ulici Sime Šolaje gde se trenutno nalazi devastirano i dotrajalo igralište, a da se bliži i realizacija projekta „Zelene staze na trasi bivše pruge Novi Sad-Beočin“ u okviru kojeg će i Ledinci biti uvršteni u taj turistički pravac namenjen za biciklističku stazu, kao i za odmor i rekreaciju.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.