Muzički intermeco uz novi sajt

VIDEO K9: Spomen-zbirka Pavla Beljanskog dobila je novi sajt osavremenjen tehničkim mogućnostima koje su na raspolaganju muzejima, kažu u ovoj ustanovi.

0
41

Ovih dana u Spomen zbirci aktuelna su i predavanja u okviru izlobe Muzički intermeco.

Početak jesenje sezone u Spomen-zbirci Pavla Beljanskog u znaku je izložbe Muzički intermeco, a od sada i novog muzejskog veb sajta, osmišljenog u cilju unapređenja njenog vizuelnog identiteta i komunikacije s javnošću.

Novi sajt proizašao je iz želje da se odgovori na brojne izazove i sve raznovrsnije tehničke mogućnosti koje su na raspolaganju muzejima.

Na novom sajtu posetioci mogu pronaći sve informacije vezane sa Spomen-zbirku Pavla Beljanskog, a u prvom planu istaknuti su programi koje organizuje ustanova.

U okviru izložbe Muzički intermeco, na kojoj je predstavljena kolekcija gramafonskih ploča Pavla Beljanskog, organizovana su i predavanja autora kataloga ove izložbe.

Jedna od njih je i prof. dr Ira Prodanov sa Akademije umetnosti u Novom Sadu, koja će sutra u 18 časova održati predavanje.

Program je, kao i do sada, besplatan, a predavanju će, zbog aktuelne epidemiološke situacije, moći da prisustvuje najviše 30 ljudi uz obavezu nošenja zaštitne maske i održavanja fizičke udaljenosti.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.