Muzej u Češkoj greškom objavio knjigu sa slikama golih devojaka

Jedan muzej u Češkoj je objavio publikaciju o arheologiji, ali su greškom u njoj fotografije obnaženih žena, a ne arheoloških nalaza, te sada ne može da se odbrani od Čeha koji pošto-poto traže feleričnu knjigu da bi je kupili.

0
636

U muzeju navode da su prvobitno hteli da knjigu sa pogrešnim fotografijama ponude posetiocima Muzeja besplatno uz ulaznicu, besplatno, kao kuriozitet, ali ih je iznenadilo veliko interesovanje ljudi.

“Samo danas me je zvalo telefonom 30 ljudi”, kazao je tabloidu Blesk Mihal Babik, direktor Regionalnog muzeja u Jičinu na severoistoku Češke.

Knjigu “Arheologija regiona pesnika. Arheologija Sobotecka u Češkom Raju” Muzej je izdao sam, prošla je korekturu i nekoliko provera pre no što su je poslali štampariji. Nikome nije jasno kako su se u njoj obrele erotske fotografije.

“Ne umem sebi da objasnim kako su dospele te nepodobne fotografije u knjigu”, kazao je Bobik i dodao da je naručeno štampanje novog izdanja, ovog puta sa ispravnim ilustracijama.

Muzej je sada u velikoj nedoumici – da li da odštampanih 300 primeraka povuče, proda interesentima koji ne prestaju da zovu, ili da ih podeli besplatno, uz ulaznice. (Agencije)

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.