MUP ĆE PROVERITI RAD SVIH NAČELNIKA POLICIJSKIH UPRAVA

539

Državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova Vanja Vukić najavio je da će biti proveren rad načelnika svih policijskih uprava u Srbiji, pa i načelnika Policijske uprave Beograd Stevana Bjelića, za koga mediji navode da će uskoro biti smenjen.

“Sektor unutrašnje kontrole profesionalno radi svoj posao. Što se tiče smene načelnika Bjelića i ne samo njega, već svih rukovodilaca organizacionih jedinica u MUP-u, o tome će se raspravljati u narednom periodu. Neke promene su već počele”, rekao je Vukić u intervjuu agenciji Beta.

Medju razlozima za smenu Bjelić su, kako prenose mediji, i povećanje broja krivičnih dela u Beogradu, nepotizam, sumnjiv načina sticanja imovine.

U narednom periodu biće formirana komisija od predstavnika Direkcije policije, kabineta ministra i drugih organizacionih jedinica koja će kontrolisati rad načelnika, kazao je Vukić i dodao da će on lično sa kolegama iz Direkcije obići neke policijske uprave, medju kojima i upravu Beogradu, da vidi koji su problemi u funkcionisanju, piše “Beta”.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.