Moto Deda Mrazevi podelili paketiće

VIDEO K9: Naši najmlađi sugrađani koji su se juče zatekli oko podneva na Trgu Slobode i ove godine su dobili paketiće od Deda Mrazeva na motorima. Sutra će novogodišnje paketiće dobiti i deca sa cerebralnom paralizom iz Udruženja građana „Sunce“.

0
18

Osmesi na licima dece u Dečijoj bolnici, Svratištu i Sigornoj kući novosadskog Centra za socijalni rad ni ove godine nisu izostali zahvaljujući Deda Mrazevima koji su, umesto sankama, decu posetili na svojim dvotočkašima.

Udruženje „Apostoli“ je i ove godine uspešno realizovalo svoju himanitarnu akciju „Moto Deda Mraz“, devetnaestu po redu, a u prikupljanju slatkiša, igračaka, odela, ali i higijenske i medicinske opreme pomogli su građani i društveno odgovorna preduzeća koja su se odazvala ovoj akciji.

Tradicija je i ove godine ispoštovana, tako ni mališani koji su se zatekli na Trgu Slobode juče oko podneva po završetku moto vožnje, nisu ostali bez svojih paketića.

Deca iz Svtatišta nedavno su dobila 100 paketića koje je za njih, pod sloganom „Slatkiš za slatkiša“,  pripremilo Udruženje građana „Novi Sad“, a koje sutra u školi Milan Petrović na Novom Naselju organizuje novogodišnju predstavu i podelu 80 paketića za članove Udruženja građana Sunce, dece sa cerebralnom paralizom.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.