MNRO u borbi protiv Korone

VIDEO K9: Poštujući epidemiološke mere, korisnici Dnevnog boravka Udruženja za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama Grada Novog Sada svakodnevno obavljaju svoje aktivnosti. Kako nam je rekla predsednica ovog Udruženja, Katarina Vukelić, oni su veoma savesni po pitanju sprečavanja širenja zaraze korona virusa, pridržavaju se svih propisanih mera, a većina njih je i vakcinisana.

0
7

Korisnici Dnevnog boravka Udruženja za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama Grada Novog Sada pridržavaju se svih propisanih i preporučenih mera protiv širenja zaraze korona virusa. Svi nose maske, održavaju higijenu, a veći broj njih je i vakcinisan.

Korisnici Dnevnog boravka koje smo danas tamo zatekli kažu da se ne plaše korona virusa jer slušaju lekare i pridržavaju se svih mera, a kao i svi ostali, jedva čekaju da ova pošast prođe.

Udruženje MNRO je ove godine proslavilo 60 godina postojanja, a Dnevni boravak za osobe starije od 27 godina funkcioniše već 16 godina i jedini je licencirani boravak u Novom Sadu, u njemu trenutno boravi 20 korisnika, a postoji i lista čekanja onih osoba koji bi želeli to da postanu.

Zainteresovani za listu čekanja za Dnevni boravak Uduženja MNRO, ali i oni koji žele da pomognu i podrže njihov rad putem donacija, više informacija mogu dobiti putem sajta i društvenih mreža ovog udruženja.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.