Mladi zajedno u Čajetini

VIDEO K9: Mladi opštine Čajetina uskoro će moći da koriste pogodnosti omladinskih kartica obezbeđene kroz projekat „Mladi zajedno“.

0
10

U velikoj sali Opštine Čajetina sutra će biti uručeni ugovori i zahvalnica lokalnim privrednicima koji su se, u okviru projekta „Mladi zajedno“, do sada uključili u odobravanje popusta mladima sa teritorije ove opštine na kupovinu svojih proizvoda i usluga.

Podsetimo, Opština Čajetina je pozvala sve institucije, ustanove, preduzeća iz oblasti edukacije, kulture, sporta, knjižare, restorane, šoping centre, auto škole, drogerije, zdravstvene institucije, turističke organizacije i druge da učestvuju u pružanju usluga sa posebnim pogodnostima za mlade na teritoriji ove opštine.

U saradnji sa Kancelarijom za mlade, izdavanjem omladinskih kartica, kako navode iz Čajetine, žele da podstaknu mlade na aktivno i kvalitetno organizovanje slobodnog vremena, negovanje zdravih i bezbednih stilova života. Pravo na posebne pogodnosti mogu da ostvare mladi od 16 do 30 godina starosti koji su državljani Srbije i imaju prebivalište na teritoriji Čajetine.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.