Mladi očistili Šodroš

VIDEO K9: Jednu od popularnih novosadskih plaža na Dunavu, Šodroš, očistili su proteklog vikenda mladi nevladine organizacije "Na mladima Srbija ostaje".

0
32

Plaža Šodroš na Ribarskom ostrvu u subotu je sinula nakon akcije čišćenja smeća i različitog otpada koje su uklonili sedamdesetak sugrađana i mladih iz organizacije “Na mladima Srbija ostaje”.

Posla je, kažu, bilo za nekoliko časova, a prikupljeno je više tona smeća, koje je spakovano u džakove i koje je pokupila Gradska čistoća.

S obzirom da je veliki kontejner sa ove lokacije odavno uklonjen, iz organizacije “Na mladima Srbija ostaje”, apeluju da on bude vraćen na to mesto, a na sugrađane da svoj otpad ne ostavljaju u prirodi.

“Na mladima Srbija ostaje”, kojima je ovo prva kcija ove vrste, poručuju da će i u budućnosti čistiti, kako ovo mesto, tako i druge zelene površine kako bi svojim primerom pokazali da udruženi mogu da budu korisni zajednici u kojoj žive.

Poručuju da su neprofitna i nevladina organizacija, osnovana radi postizanja, između ostalog, ciljeva u oblasti društveno korisnog rada, opšte dobrobiti društva i učešća u svim aspektima društvenog života i unapređenja životnih uslova.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.