Mladi – nada u budućnost

VIDEO K9: S obzirom na aktuelno stanje u zemlji, nadu građanima Srbije predstavljaju mladi koji će se jednom razbuditi kako bi stvorili odgovarajuće moralne vrednosti, ocenila je Olivera Ćirković, autorka knjige „Ja, Pink Panter“.

97

Knjiga autorke Olivere Ćirković, ‚‚Ja, Pink Panter” je, kako su ocenili kritičari‚ uzbudljivo štivo sa elementima najboljih akcionih filmova i trilera, ali i dubokih psiholoških drama.

Kako su naveli kritičari‚ na veoma dramatičan i uzbudljiv način opisani su svi likovi i događaji koje je autorka doživela u svom životu sa one strane zatvorskog zida. ‚‚Koliko uzbudljivih situacija ima danas u našoj zemlji koje bi se mogle pretočiti u književno štivo, pitali smo Oliveru Ćirković

Olivera Ćirković je za knjigu ‚‚Ja,Pink Panter“ rekla ‚‚da to delo nije ni hvalisanje, ni pokajanje, ni pravdanje, niti traganje za krivcem. Ona nikako nije promocija kriminala, niti njenih aktera, iako su većina njih prijatelji kojih se lično ne odriče.

Opisala je, kako je istakla, ‚‚svoje prijatelje sa ljubavlju, jer je nju osećala dok su bili jedno malo ’umetničko društvo’ koje je prkosilo modernim vremenima i međuljudskim odnosima punim koristoljublja.“ (Prilog KTV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.