Mirović: Stranački izbori u SNS od 15. marta

Izbori unutar Srpske napredne stranke počeće 15. marta, a biće završeni do sredine maja, najavio je potpredsednik SNS Igor Mirović.

373

[quote_box_center]“Pripreme za stranačke izbore u većini opštinskih odbora već su počele, a po završetku unutrašnje reorganizacije biće kompletiran Glavni odbor, izabrani stranački organi na lokalu, okružni i pokrajinski odbori, ali i generalni sekretarijat”, rekao je Mirović.[/quote_box_center]

Po završetku stranačkih izbora, biće formirano novo telo, Generalni sekretarijat, koji će obezbeđivati dosledno sprovođenje stranačke politike na svim nivoima, imaće šest-sedam članova i generalnog sekretara, a Mirović napominje da još nisu utvrđeni detalji kako će se birati ljudi za to telo.

Generalni sekretarijat se neće mešati u ingerencije Izvršnog odbora, koji će nastaviti da se bavi organizacionim pitanjima.

Po završetku stranačkih izbora na lokalu, biće i kompletiran Glavni odbor, koji broji više od 400 članova i biće popunjen sa više od 150 novih clanova, koji će od marta do sredine maja biti na proveri.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.