Mirkov: Trebalo je smeniti i Veljovića

VIDEO K9: Nakon što je smenjeno pet načelnika uprava, morao je biti smenjen i direktor policije Milorad Veljović. Kategoričan je, gostujući u emisiji "Nema (bez) veze", policijski general Milivoje Mirkov.

2892

 

Smena pet načelnika resora u MUP-u Srbije usledila je nakon što je Darko Šarić na suđenju direktno prozvao načelnika Uprave krimninalističke policije Rodoljuba Milovića, praktično ga optužujući da je dobijao novac od njega, zbog čega je Milivić dobrovoljno tražio i poligrafsko testiranje odgovarajući na devet postavljenih pitanja vezanih za Šarićeve navode.

Ono što je zanimljivo je obraćanje premijera Aleksandra Vučića u petak, koji je utvrdio da bi verovatno u paketu ovih smena bio smenjen i direktor policije Milorad Veljović, koji sada obavlja funkciju u načelnika uprave kriminalističke policije, da nije izabran na konkursu.

Po rečima generala Mirkova, ne treba trošiti vreme na spinovane afere koje plasiraju pojedini tabloidi, u Ministarstvu unutrašnjih poslova treba menjati kompletan sistem funkcionisanja, a koji će pre svega prostor dati policijskim profesionalcima.

 

 

 

 

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.