Miris ribljeg paprikaša sa Tise

VIDEO K9: Na izletištu „Tisa“ u subotu, 13. jula održana je manifestacija „Riznica donjeg potisja“, u okviru koje je organizovano takmičenje u kuvanju paprikaša od tiskog soma, koje je okupilo 34 ekipe.

155

Treću po redu manifestaciju „Riznica donjeg potisja“ organizovali su Udruženje „Lokalni edukativno-ekološki izazov – LEEI“, mesna zajednica Aradac i Grad Zrenjanin, a manifestacija je, kao i prethodnih godina organizovana na izletištu „Tisa“.

U ime Grada Zrenjanina prisutne je pozdravio pomoćnik gradonačelnika Duško Radišić, koji je izrazio zadovoljstvo što je ova manifestacija održana i što se odazvao veliki broj ljudi, a rekao je i da je ovo bila prilika da pokažemo kakvi smo domaćini.

U okviru ovogodišnje manifestacije organizovano je takmičenjue u kuvanju paprikaša od tiskog soma, a pored toga predstavili su se i vinari, medari i rakijaši, a pripremljen je i zabavni program.

Suorganizator ovog takmičenja je Udruženje paraplegičara Banata, čiji članovi su paprikaš pripremali zajedno sa članovima Udruženja zrenjaninskih penzionera.

Takmičari, ali i svi gosti manifestacije učestvovali su u druženju kraj Tise i već sada se raduju narednom susretu za godinu dana. (Prilog KTV Zrenjanin)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.