Mirčić: Da se narod probudi

VIDEO K9: Srpska radikalna stranka smatra da je nakon predsedničkih izbora zavladala do sada neviđena atmosfera opšteg nezadovoljstva, saopšteno je na konferenciji za novinare u ovoj političkoj partiji.

125

Dopunski izbori za predsednika države na pojedinim mestima i mala izlaznost dokaz su da pobeda Srpske napredne stranke i njenih koalicionih partnera nikako nisu “istorijski” kako ih oni nazivaju, naveo je potpredsednik radikala Milorad Mirčić.

“To je jasan znak da je postignut onaj određeni efekat kojem su težili oni koji su konstruisali čitav ovaj projekta. Naime, težnja je bila da se izazove ta malodušnost kod glasača u Srbiji, kako bi u jednom momentu, sa veoma malim procentom izlaznosti, moglo da se odlučuje o budućoj vlasti, bolje rečeno, o budućoj sudbini svih nas u Srbiji”, rekao je Mirčić.

Radikali podsećaju javnost da će 23. aprila biti održani izbori u pet lokalnih samouprava, od kojih se tri nalaze u Vojvodini, a da će, za razliku od predsedničkih izbora, koalicioni partneri okupljeni oko Srpske napredne stranke ovoga puta ići ‘u samostalnim kolonama’.

Mirčić je dodao i da će ovaj i ovakav projekat trajati koliko i mehur od sapunice, a da će ‘građani prepoznati sve što se događa i da će u većem broju izaći i glasati uzdignute glave za sebe i Srbiju’.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here