Ministar posetio polaznike COPO

VIDEO K9: Polaznike Centra za osnovnu policijsku obuku i učenike Srednje škole unutrašnjih poslova "Jakov Nenadović" u Sremskoj Kamenici u subotu je posetio potpredsednik Vlade i novi ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.

0
13

Polaznike 42, 43, 44. i 45. klase Centra za osnovnu policijsku obuku i 39. generaciju učenika Srednje škole unutrašnjih poslova „Jakov Nenadović“ u Sremskoj Kamenici u subotu je posetio novi ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić.

Izjava: Ivica Dačić, ministar unutrašnjih poslova
“Vaš dolazak u Ministarstvo unutrašnjih poslova je od velikog značaja za unapređenje bezbednosti i reda u društvu. Donećete svežu energiju, ideje i motivaciju koji su neophodni za napredak policijske službe“, rekao je ministar Dačić u

U Centru za osnovnu policijsku obuku u Sremskoj Kamenici je trenutno na obuci 1.095 budućih pripadnika saobraćajne, granične i policije opšte nadležnosti, dok Srednju školu unutrašnjih poslova “Jakov Nenadović”, koja je prošle godine ponovo počela da školuje buduće policajce, pohađa 226 učenika. Ministar je tokom ove posete obišao i radove na izgradnji objekta za smeštaj i obuku učenika Srednje škole unutrašnjih poslova.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.