Minaqua u autu

VIDEO K9: U vozilima Maksi Taksija, novosađane očekuje prijatno iznenađenje, jer tokom toplih dana u toku vožnje mogu da uživaju u Minakvinom osveženju.

0
586

U vozilima sa oznakama “Minaqua u autu”, svaka stranka prilikom vožnje dobija hladno Minaqua osveženje.

“Mi smo kontaktirali Minakvu s obzirom na ove velike vrućine i računajući da je to jedna odgovorna kompanija koja je oberučke prihvatila našu ideju da se u vreme ovih velikih vrućina u određenim vozilima Maksi Taksija koja nose nalepnicu Minaqua u autu, da stranke mogu da dobiju rashlađenu vodu. Trenutno to se radi u nekih desetak vozila”, rekao je Josip Kopestinskij, predsednik udruženja Maxi Taxi.

Stranke po želji dobijaju vodu i, kako su nam taksisti objasnili, ova akcija novosađane je prijatno iznenadila.

Mnogi su oduševljeni i uglavnom svi pozdravljaju taj potez, mada primetio sam da dosta stranaka kada su bile baš velike vrućine su i nosili svoju vodu, pa kao hvala, ne treba, ali oni koji nisu stvarno su to onako toplo prihvatili, neki čak iznenađeno, koliko treba da platim, pa rekoh ne treba ništa, delimo. Mislim da ljudi nisu očekivali takve neke gestove, što je nama bio cilj da ih u suštini iznenadimo nekim lepim potezom”, rekao je Kopestinskij.

Akcija Minaqua u autu trajaće tokom toplih dana, a u udruženju se nadaju da će saradnja sa Minakvom biti nastavljena i ubuduće.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.