Milovan Vesnić najbolji u centralnoj Evropi

VIDEO K9: Milovan Vesnić zvanično je proglašen za najboljeg automobilistu u centralnoj Evropi, saopštio je tim Eko rejsing, čiji je Vesnić član. Vesiću je ovo priznanje uručeno na šampionatu centralne Evrope u Zagrebu.

481

Milovan Mikica Vesnić je na svečanoj dodeli priznanja proteklog vikenda u Zagrebu i zvanično poneo titulu šampiona centralne Evrope za proteklu sezonu u najbrojnijoj klasi D4-2000ccm.

Slavlje EKO Racinga upotpunio je i Rudi Pešović osvajanjem treće pozicije u istoj kategoriji.
Pored Vesnića i Pešovića dobitnici priznanja u okviru CEZ-a za sezonu 2015. su i vozači Lein racinga Mladen Lalušić i Uroš Brkić, koji su u klasi endurance osvojili drugo mesto, dok su relisti Vladica Rabrenović i Dragan Mitrović trećeplasirani.

Podsetimo, Vesnić i Pešović u generalnom plasmanu su nakon poslednje trke ovogodišnjeg šampionata centralne Evrope u českom Brnu zauzeli pozicije jedan i tri, što je sigurno bio jedan od najvećih klupskih uspeha srpskog automobilizma. Prvo od četiri priznanja za najbržeg Vesnić je primio u oktobru na svečanoj dodeli u okviru češkog ESET CUP-a organizovanoj na čuvenom autodromu Slovakiaring u Slovačkoj.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.