Milica Babić oborila dva državna rekorda

VIDEO K9: Na Prvanstvu Sribije u streljaštvu malokalibarski oružjem koje je održano 2. i 3. avgusta u Novom Sadu, Milica Babić iz beogradske “Palilule” oborila je dva državna rekorda. U Streljačkom savezu Srbije ističu da su izuzetno zadovoljni postignutim rezultatima.

808

Milica Babić, juniorska reprezentativka Srbije u streljaštvu, osvojila je senorsku titulu u gađanju MK puškom trostav na Šampionatu Srbije u Novom Sadu oborivši seniorski i juniorski rekord finala sa 458,2 kruga.

Drugoplasirana bila je Lidija Mihajlović, dok je treće mesto zauzela Andea Arsović.

Ekipnu titulu u trostavu u ženskoj konkurenciji osvojila je ekipa Novi Beograd Ušće, drugo mesto prilpalo je Jedinstvu iz Stare Pazove, a treće mesto ekipi iz Niša.

“Jako sam zadovoljna, pošto sam juče postavila dva nova državna rekorda, juniorski i seniorski u finalu i jako sam ponosna na sebe što sam oborila već 12 državnih rekorda ove godine”, zadovoljna je Milica.

U kategoriji seniora MK puškom 60 ležeći, prvo mesto pripalo je Stevanu Pletikosiću, dok je drugoplasirani bio Stevan Jovanović, obojica iz kragujevačkog “Čika Mate”. Bronzu je osvojio Milenko Sebić.

U istoj kategoriji kod seniorki titulu je odnela Ivana Maksimović, dok je Milica Babić bila drugoplasirana, a treće mesto je pripalo Lidiji Mihajlović.

Ekipna titula u kategoriji seniora pripala je kragujevačkom “Čika Mati”, dok je kod seniorki najbolja ekipa bila Jedinstvo iz Stare Pazove.

Naši najbolji tkamičari sledećeg vikenda nastupiće na četvrtom ovosezonskom Svetskom Kupu koji se održava u Azerbejdžanu.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.