Mihajlovićeva skraćuje rokove

VIDEO K9: Krajem oktobra ili početkom novembra biće završeni radovi na Žeželjevom mostu, rekla je danas ministarka saobraćaja Zorana Mihajlović. To je za pola godine kraći rok u odnosu na onaj koji je pre samo sedam dana naveo tada odlazeći premijer Aleksandar Vučić.

0
336

Radovi na izgradnji Žeželjevog mosta, koji je prema prvobitnom planu odavno trebalo da bude završen, biće gotovi u oktobru ili novembru, najavila je ministarka saobraćaja Zorana Mihajlović, te bi do kraja godine Novi Sad trebalo da dobije još jedan funkcionalan most.

To je nedavno potvrdio i predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović, najavljujući da bi Žeželjev most trebalo da bude svečano predat na upotrebu 25. novembra, simbolično na Dan prisajedinjenja Banata, Bačke, Baranje i Srema Kraljevini Srbiji 1918. godine.

Mihajlovićeva je najavila i da će uskoro obići radove na ovom mostu.

“Bili su mrtvi radovi na mostu. Nije bilo para i izvođača na gradilištu. Našli smo novac, Vojvodina, Vlada Srbije i EU to zajednički finansiraju i očekujem da krajem oktobra ili početkom novembra Srbija i Vojvodina dobiju završen Žeželjev most”, rekla je ministarka saobraćaja.

Ona je istakla da je završetak mosta strateški važan projekat, pošto je taj most deo pruge Beograd – Budimpešta, jer će most biti i za drumski saobraćaj, kao i bicikliste.

Podsetimo, međutim, da je pre i sedam dana, tada odlazeći premijer, a današnji predsednik Aleksandar Vučić, rekao da će u roku od godinu dana konačno biti završen Žeželjev most, što bi bilo do polovine iduće godine, pa se postavlja logično pitanje, da li to ministarka zna nešto što Vučić ne zna, pa se rok za završetak radova skratio za pola godine?

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.