MIHAJLOVIĆ: IDEM AKO ODE KARADŽIĆ

VIDEO K9: Srpska reprezentacija pobedom se oprostila od kvalifkacija za Svetsko prvenstvo u Brazilu, ali glavno pitanje jeste da li će na klupi 'Orlova' ostati Siniša Mihajlović. On je nakon sinoćnog trijumfa nad Makedonijom rezultatom 5:1 otkrio svoje uslove za potencijalni ostanak na mestu selektora.

756
Iako je po dolasku na klupu ‘Orlova’ fudbalskoj javnosti obećao da će otići u slučaju da ne odvede reprezentaciju na Svetsko prvensto u Brazilu, u poslednje vreme, sve češće se priča o Mihajlovićevom ostanku na poziciji selektora. Naša ekipa u poslednjih nedkoliko meseci pruža sve bolje partije, a uprkos tek trećem osvojenom mestu u grupi A iza Belgije i Hrvatske, Mihajlović tvrdi da je ovaj tim na pravom putu.
[quote_box_center]Mihajlović je takođe naglasio da je za razliku od nekih drugih reprezentacija, ovoj njegovoj, za smenu generacije bio potreban mnogo kraći vremenski period do sazrevanja u pravi kolektiv. On je takođe ponovio svoje uslove za potencijalni ostanak na klupi Srbije. [/quote_box_center]
Podsetimo, kvalifikacije koje sleduju jesu za Evropsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj – da li bi na put do Pariza trebalo da nas povede Siniša Mihajlović?

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.