Migranti skriveni u bugarskim kamionima

VIDEO K9: Carinici su tokom praznika na graničnim prelazima Šid i Batrovci sprečili pokušaj devet ilegalnih migranata iz Avganistana da, sakriveni u kamionskim prikolicama među robom, ilegalno uđu na teritoriju Evropske unije.

0
501

Na graničnom prelazu Šid je u rano jutros u tovarnom delu bugarskog kamiona, među gipsanim pločama, pronađeno pet ilegalnih migranata iz Avganistana.

Kamion je tranzitirao kroz Srbiju na putu iz Bugarske ka Italiji, a detaljno je pregledan zbog vidljivog oštećenja carinske sajle.

Skoro u isto vreme su na izlaznoj strani graničnog prelaza Batrovci, u prikolici bugarskog kamiona otkrivena dvojica muškaraca iz Avganistana, koji su takođe presekli carinsku sajlu kako bi se sakrili među robom u tovarnom prostoru.

Slična situacija na Batrovcima je zabeležena i dva dana ranije, kada su u prikolici bugarskog kamiona pronađena dvojica državljana Avganistana.

Ilegalni migranti iskoristili su pauzu koju vozači kamiona prave u blizini graničnih prelaza da se sakriju među robom i na taj način domognu EU.

Migrante po otkrivanju preuzima policija.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.